‘Bij deze zweer ik plechtig, op Venus de god van de liefde, met mijn hand op mijn poes, aan ieder die hier aanwezig is. Dat ik na vanavond alle dagen en nachten trillend door het leven zal gaan en mijn genot altijd op nummer één zal staan. Dat alles wat hier vanavond besproken wordt, binnen deze muren blijft en daarbuiten wordt verzwegen’. 

Al giechelend dragen alle tien aanwezige vrouwen de erecode voor. De eed die dwingend doch onvermijdelijk moet worden afgelegd, alvorens lid te mogen worden van de orde van Ladies Night. Een  ceremonie waar niet lichtvoetig over mag worden gesproken, want dit is een serieuze aangelegenheid. 

Sommigen onder ons zijn nog ‘maagd’; vrouwen die voor het eerst een Ladies Night bijwonen. Anderen zitten als ware veteranen zich te verkneukelen aan wat komen gaat. Ze moesten hun man beloven vanavond niet te veel tot de verleiding te komen tot aankoop, omdat manlief ook nog aanspraak wil maken op hun liefdesleven.

‘Als je moet niezen, dan werkt ie’

Astrid is de gastvrouw van de avond. Overdag is Astrid huisvrouw en moeder van vier kinderen, ‘s avonds ontpopt ze zich tot wulpse dame die gewillige vrouwen laat kennismaken met de wondere wereld van seksspeeltjes. Al negen jaar mag ze elk weekend jonge meiden als wij verblijden met de inhoud van haar tot de nok toe gevulde koffers die haar zowat een hernia bezorgen. 

Als moeder gans, zal Astrid haar kinders deze avond onder haar vleugels nemen. Ze is voor mij onlosmakelijk verbonden als vermenselijking van Ladies Nights’ toepasselijke logo: een gans gehuld in een sensueel diep uitgesneden jurkje, diadeem met roze oortjes, prompte borsten, voluptueuze heupen en ondeugende ogen. Ik mis bij Astrid alleen de staart nog.

Astrid is een flamboyante dame en doet lekker mee met de meiden. Ze is een ware entertainer en is uitstekend in staat het ijs te breken in het toch ietwat pikante programma van de avond. Ze geeft ons de gelegenheid haar alles te vragen wat we maar willen weten. Zo krijgen we binnen de kortste keren kennis van Astrid’s maagverkleining van drie maanden geleden waardoor ze inmiddels al 40 kilo is afgevallen. 

Ondanks haar huishouden met vier jonge kinderen en haar veeleisende baan als gastvrouw voor Ladies Night, mag Astrid zich nog steeds een rijk seksleven toebedelen. Met én zonder man. Want een gastvrouw hoort te weten wat ze verkoopt. Bovendien kunnen de speeltjes haar bevredigen op een manier die geen enkele man weet te evenaren. 

dainis-graveris-PypUaHRcqjQ-unsplash

Als je Astrid moet geloven, heb je met de juiste speeltjes zelfs helemaal niemand meer nodig. En weet je, ze heeft nog gelijk ook. Want wie wil er nou nog een vent, als een surrogaat piemel je op elk gewenst moment op je wenken kan bedienen. Zonder gezeur. In eenmalige aanschaffing. En hij past zo in je nachtkastje. Perfect voor Lalaleo zoekt geen man meer!

Alle meubels worden aan de kant geschoven, de klapstoeltjes van zolder gehaald, bierkratjes tot krukjes omgetoverd, met de eettafel als centraal middelpunt van de kamer, waar de speeltjes als ware trofeeën zorgvuldig worden uitgestald. De knalroze vibrerende Tarzan met flexibele kop, de Hercules voor zowel vaginale als clitorale stimulatie en natuurlijk de Happy Rabbit Knicker Vibe met afstandsbediening mag hier niet ontbreken. 

‘Als je moet niezen, dan werkt ie’, zegt Astrid. Het is het motto van de avond. Het topje van de neus zou net zo gevoelig zijn als de clitoris en dus kan bij stimulering van de neus de werking van de speeltjes worden getest. Als je moet niezen, dan werk het. De tien gniffelende dames zitten met rode oortjes op het puntje van hun stoel. Stuk voor stuk even lacherig over de trillende waren, maar stiekem is niemand van plan met lege handen naar huis te gaan. 

‘Deze moet je niet op je voorhoofd doen hoor!’ (…) Uiteraard ben ik de eerste die Osiris in alle enthousiasme op haar voorhoofd zet.

Astrid weet als geen ander de avond te vullen met een veelzijdigheid aan stimulering van de tastzin. Een voor een gaan de speeltjes rond en worden op ieders puntje van de neus getest, in afwachting van die ene tinteling die je doet laten niezen. Afgewisseld met intermezzo’s van plaspauzes die de mogelijkheid bieden tintelend glijmiddel uit te proberen, parfums met feromonen te testen en elkaars liefdesleven te exploreren met een erotisch kaartspel. 

‘Deze moet je niet op je voorhoofd doen hoor!’, zegt Astrid terwijl ze staat te zwaaien met Osiris, een dildo voorzien van een zuignap. ‘Je zal niet de eerste zijn die een weeklang met een grote ronde bloeduitstorting op je voorhoofd rondloopt.’ Uiteraard ben ik de eerste die Osiris in alle enthousiasme op haar voorhoofd zet.

Ondertussen is menig wensenlijstje al van behoorlijk wat kruisjes voorzien. Als kinderen in een snoepwinkel zitten de dames om zich heen te graaien. Gêne heeft plaatsgemaakt voor gulzigheid en verlangen. Geblinddoekt en vastgebonden met bondige tape wordt de Sexersize Massagewand op elkaar getest, en afgewogen of deze niet toch fijner is dan de 7th Heaven clitorale vibrator met G-spot stimulator. Want ze heeft al iets soortgelijks aangeschaft de vorige keer. 

Even verderop vraag ik me af wat de mate van genot is van Troy de anaalketting en wat voor vrouw The Giant van 23 centimeter kan verdragen. Als ik de zoveelste vibrator tegen mijn neus aan hou, ben ik ervan overtuigd dat mijn clitoris kapot is. Of op zijn minst in winterslaap door langdurige seksuele onthouding. Totdat Greedy Girl met zuigfunctie de haren in mijn neus laat vibreren. Hatshoe!

Laat een bericht achter