‘Bij deze zweer ik plechtig, op Venus de god van de liefde, met mijn hand op mijn poes, aan ieder die hier aanwezig is. Dat ik na vanavond alle dagen en nachten trillend door het leven zal gaan en mijn genot altijd op nummer één zal staan. Dat alles wat hier vanavond besproken wordt, binnen deze muren blijft en daarbuiten wordt verzwegen’. 

Met een lichte giechel bevestigen de tien aanwezige vrouwen deze erecode. Het is de verplichte, dwingende eed die afgelegd moet worden voordat men lid kan worden van de orde van de Ladies Night. Een ceremonie die serieus genomen moet worden.

Sommige onder ons zijn nog ‘maagd’, onervaren in deze Ladies Night. Anderen zijn doorgewinterde veteranen, smullend van wat komen gaat. Ze beloofden hun partners dat ze niet teveel zullen uitgeven vanavond, want ook hun gezamenlijke liefdesleven verdient aandacht.

‘Als je moet niezen, dan werkt ie’

Astrid is de gastvrouw. Overdag een huisvrouw en moeder van vier, ’s avonds transformeert ze in een verleidelijke dame die nieuwsgierige vrouwen inwijdt in de wondere wereld van seksspeeltjes. Al negen jaar verrukt ze elk weekend jonge dames zoals wij met de inhoud van haar uitpuilende koffers vol verrassingen.

Als Moeder gans neemt Astrid ons onder haar vleugels. Voor mij belichaamt ze het toepasselijke logo van Ladies Night: een gans in een verleidelijk en diep uitgesneden jurkje met roze oortjes, weelderige vormen en ondeugende ogen. Haar staart lijkt het enige wat ontbreekt.

Astrid is een uitstekende entertainer. Ze neemt actief deel aan de avond en doorbreekt de licht pikante sfeer van de avond moeiteloos. We mogen haar echt alles vragen. Zo leren we bijvoorbeeld over Astrid’s maagverkleining, waardoor ze 40 kilo is afgevallen. En haar eigen bevredigend seksleven, met én zonder man. Als gastvrouw moet je natuurlijk wel weten wat ze verkoopt, en zo beweert ze, dat de speeltjes haar op manieren kunnen bevredigen die geen enkele man kan evenaren.

dainis-graveris-PypUaHRcqjQ-unsplash

Volgens Astrid heb je met de juiste speeltjes zelfs helemaal geen partner meer nodig. En eerlijk gezegd heeft ze nog gelijk ook. Waarom zou je een partner willen als een speeltje je altijd en zonder klachten kan bevredigen? Het past zelfs in je nachtkastje. Perfect voor Lalaleo zoekt geen man meer!

De meubels worden opzij geschoven, klapstoeltjes komen tevoorschijn, en bierkratjes worden tot krukjes omgetoverd. De eettafel is het centrale middelpunt van de kamer, waar de speeltjes als kostbare trofeeën zijn uitgestald. De knalroze vibrerende Tarzan met flexibele kop, de Hercules met dubbele stimulatie en natuurlijk de Happy Rabbit Knicker Vibe met afstandsbediening mogen niet ontbreken.

“Als je moet niezen, dan werkt het,” zegt Astrid. Het is hét motto van de avond. Het puntje van de neus zou net zo gevoelig zijn als de clitoris. Dus door de neus te stimuleren, testen we de werking van de speeltjes. De tien dames zitten met rode oortjes op het puntje van hun stoel. Hoewel ze er lacherig over doen, is niemand van plan met lege handen naar huis te gaan.

‘Deze moet je niet op je voorhoofd doen hoor!’ (…) Natuurlijk ben ik de eerste die Osiris enthousiast op mijn voorhoofd zet’

Astrid vult de avond perfect in met een scala aan sensaties van de tastzin. De speeltjes gaan één voor één rond en worden op ieders neus getest, hopend op die ene tinteling die tot niezen leidt. Dit alles wordt afgewisseld met pauzes om glijmiddel te proberen, feromonenparfums te testen en elkaars liefdesleven te verkennen met een erotisch kaartspel.

“Deze moet je niet op je voorhoofd zetten!” zegt Astrid terwijl ze met Osiris zwaait, een dildo met een zuignap. “Je zal niet de eerste zijn die een week lang met een grote ronde bloeduitstorting op het voorhoofd rondloopt.” Natuurlijk ben ik de eerste die Osiris enthousiast op mijn voorhoofd zet.

Als kinderen in een snoepwinkel grijpen de dames om zich heen. Schaamte heeft plaatsgemaakt voor hebzucht en verlangen, en menig wensenlijstje wordt van kruisjes voorzien. Met blinddoeken om en vastgebonden met tape, wordt de Sexersize Massagewand op elkaar getest, overwegend of deze beter is dan de 7th Heaven clitorale vibrator met G-spot stimulator.

Elders vraag ik me af hoeveel genot Troy, de anaalketting, kan brengen en welke vrouw The Giant van 23 centimeter aankan. Als ik voor de zoveelste keer een vibrator tegen mijn neus houd, ben ik ervan overtuigd dat mijn clitoris niet meer werkt. Totdat Greedy Girl met zuigfunctie mijn neusharen laat trillen. Hatsjoe!

Laat een bericht achter