Cartagena is zonder meer alles wat ze beweren. Zonder enige twijfel is dit de mooiste stad van Colombia met prachtig koloniale en gekleurde steegjes. Met geen gebrek aan cafeetjes en terrasjes kun je hier prima een paar dagen vertoeven en genieten van een uitstekende en gevarieerde keuken. Voor wie houdt van shoppen; je kan hier je lol op. En ook ’s nachts is het leven hier zo bruisend als overdag met voor ieder wat wils.

Helaas was Cartagena, na ruim vijf weken door Colombia te hebben gereisd, voor mij het eindpunt van dit fantastische land. Voor mijn gevoel was ik nog lang niet klaar met Colombia. Ik had er nog ZO veel willen zien, nog ZO veel willen ontdekken en me onder willen laten dompelen in deze fantastische cultuur.

Ik had even geen zin meer om nieuwe mensen te ontmoeten dus zonderde ik me tijdens mijn laatste dagen Colombia af en liet alle avonturen die ik er had beleefd nog eens op me inwerken. Maar er stond een nieuw avontuur op me te wachten. Ik had een ticket geboekt naar Rio de Janeiro. En met hoeveel pijn in mijn hart ik ook afscheid heb moeten nemen van Colombia, mijn reis was nog niet klaar!

Lees hier meer over de meest bijzondere taxirit van mijn leven, wat nogmaals onderstreept hoe tof Colombia is, en wat mijn verblijf in Cartagena onvergetelijk maakte.

Auteur

Leuk dat je op mijn blog bent! Heb jij leuke ervaringen die je wil delen? Of heb je vragen nav mijn blog? Laat dan een berichtje achter!

Laat een bericht achter